CHOOSE LANGUAGE

måndag 28 september 2009

Sjuka på dagis

Denna helgen har varit händelserik. Allt var Dock inte så roligt! Vi fick bla tillbringa några timmar på Östrasjukhus natten mellan lördag-söndag. Benjamin ramlade ner från en fotölj då vi var hemma hos Therese, Jens och Stella. Han blev jätte rädd och ledsen, det var en redig smäll så han blödde i munnen.
Men efter en stund fick vi honom att somna på Stellas rum. Han sov jätte oroligt och vaknade hela tiden och grät.
Han var helt svettig utan att ha så mycket på sig. Vi åkte hem med hopp om att han skulle sova och må bättre, men inte det. Han började skaka i hela kroppen och var fortfarande jätte svettig. Han hade 38 graders feber och frossa. Han fick en alvedon.
Vi ringde till sjukvårdsrådgivningen och de tyckte att vi skulle åka in med honom. När doktorn tittade på honom och tog blodprov, mätte blodtryck och kände på kroppen sa han att febern och det att han har ramlat inte hade med varandra att göra.

Febern var ca 39 grader på sjukhuset trotts att han fick både alvedon och ipren. Doktorn sa att Benjamin började bli sjuk och att det är i så tidigt skede så att blodproverna inte visade något.
Smällen från fallet kunde de inte göra något åt, det enda är att Benjamin får äta alvedon och ipren några dagar framöver och vara hemm från dagis så klart.
Så idag är jag hemma med honom och imorgon och på onsdag skall han vara med farmor.
Min lilla sjukling:-(





God mat och trevligt sällskap, tyvärr en sjuk Benjamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar