CHOOSE LANGUAGE

lördag 17 mars 2012

Vilken pappa

Benjamin är riktigt stolt över att ha David som pappa. Förra helgen fick han följa med sin pappa till bygget som han arbetar på för tillfället. Där fick Benjamin provåka pappas stora maskin "lull" vilket han skröt om i flera dagar.
Idag har Benjamin fått åka med sin pappa på en fyrhjuling från bygget som var på reparation i Alingsås och därför får bo här hemma hos oss under helgen. Benjamin är helt lyrisk och vill inte komma in trotts att det småregnar.
För några månader sedan arbetade David på ett bygge här i Alingsås och då fick Benjamin provköra en enorm tornkran som David var ansvarig förare för på bygget.
Frågan är om Benjamin kommer gå i sin pappas fotspår då han skall välja vad han vil arbeta med i framtiden. Just nu känns det mycket troligt!

2 kommentarer:

  1. hahaha underbart att se. så är det här med... bara fyrhjulingar och traktorer som gäller för hela slanten. jag tror iaf att Alexander kommer äga stora fordon i framtiden, men Gabriell är fortfarande en gåta:-)

    SvaraRadera
  2. Ja det är alla små pojkars dröm att ha pappor med maskinintresse. Spännande att se om Gabriell också blir intresserad av maskiner eller om han blir helt olik sin bror. :)

    SvaraRadera