CHOOSE LANGUAGE

måndag 4 juni 2012

Fika dagen

Idag började jag och mina barn dagen med att äta en lång frukost för att sedan fixa lite här hemma och baka en kaka till alla dagens fikagäster :)
Först kom Evelian och Jonas på fika, mycket trevlig som alltid. Sedan kom mormor, min kusin Sanela och hennes lilla son Leo. Vi fikade och pratade en stund och sedan kom min mamma och Noa hit för hämta mormor.
Sanela och Leo var kvar och vi hade trevligt. Benjamin och Leo lekte och vi mammor pratade i timmar.
David var och köpte lite pizza till oss och sedan körde jag hem våra gäster.

Nu har jag fullt upp med att förbereda allt inför morgondagen. Jag skall på första träffen med föräldrargruppen på BVC och sedan är det sudentuppvaktning resten av dagen. Det är min styvbror Amil och Davids kusin Malin som tar studenten så det blir fest hela dagen. Kul!



Bilder från studentbalen:
Merhawit och Amil
Malin och Sven

lördag 2 juni 2012

Lapptäcke till Minna

Här kommer en bild på lapptäcket som jag sydde till Minna under graviditeten. Såhär ser det ut nu när det är färdigt.

Ammningskudde

Nu såhär två månader efter Minnas födsel är äntligen överdraget till ammnimngskudden färdigt. Eftersom jag tycker att det är så snyggt med lapptäcken har jag gjort ett kuddfodral i lappteknink i härliga pastellfärger. Här är resultatet.

Fullt upp med att vara tvåbarnsmor.

Den 4 april föddes min lilla dotter Minna Isabelle Aida. Hon föddes dagen efter bf precis som sin storebror. När förlossningen väl kom igång gick de mycket snabbt. Det var en mycket smärtfri förlossning. I förlossningsrummet hann jag endast vara i 12 minuter innan Minna tittade ut. Det var nästan för bra. Det var så skönt att vara pigg och fullt medvetande under hela förlossningen. :)

Nu har nästan två månader gått sedan dess och jag och resten av familjen har börjat få vardagsrutiner nu med den nya lilla familjemedlemmen. Jag känner mig så lyckligt lottad över att ha två så underbara barn.