CHOOSE LANGUAGE

tisdag 24 maj 2011

Min lille konstnär

Jag vill inte skryta men jag kan inte låta bli att visa hur duktig min 3 åring är på att måla. Han är "lille Lasse Åberg"..
;-)

MINA NYA GARDINER

Häromdagen sydde jag en hiss/rullgardin till ett av fönsterna i köket. Det tog mig flera veckor att sy den eftersom jag gjorde lite i taget efter inspiration och lust. Gardinen är sydd av nyinköpt vitt linnetyg med detaljer av gamla tygbitar och spetsband som jag har fått ärva efter Davids mormor.
När jag först tänkte mig den här gardinen hade jag ingen aning om att den skulle bli som den blev. Alla detaljerna har jag kommit fram till under tillverkningsprocessen.
Jag är mycket nöjd över resultatet.. Se nedan och avgör själva vad ni tycker.

Dagtid

Kvällstid




måndag 23 maj 2011

Min älskade son

En moders kärlek till sitt älskade barn är obeskrivlig! Det finns inget som är så fantastiskt och underbart som en puss, kram eller spontan kommentar från min älskade Benjamin.
Han kan helt plötsligt säga till mig.. "Mamma, jag älskar dig"  eller "Mamma, du är en pärla" eller "Mamma, du är fin"...







Trädgårds pyssel

Häromdagen var jag i blomsteraffären och köpte en mängd olika växter som jag har planterat runt om i trädgården. Sedan vi flyttade in i huset har det hänt otroligt mycket här i trädgården. Gamla inte så vackra växter har grävts bort och istället har nya fräscha växter fått ett nytt hem.

Jag är otoligt förtjust i lavendellila, vita samt limegröna växter både ute i trädgården men även inne i hemmet, särskilt i vardagsrummet där dessa färger dominenar även på inredningsdetaljerna. Även rosa, röda, gula och orange växter faller mig i smaken just nu.














söndag 22 maj 2011

Huset

Såhär vacket blev huset efter att David byggde "brädspalje" under uterummet. Jag är supernöjd, det är så skönt att slippa se allt bröte som finns där under.

Ursäkta allt bröte som syns i förgrunden, bilden togs då vi röjde undan efter Benjamins 3 års kalas nu i april.


Vårkänslor

Nu är hemmet fyllt av fantastiska vårblommor som jag har plockat i våran underbara trädgård. Sommaren är så mycket längre när man bor i hus, oavsett om det regnar, blåser eller är allmänt kyligt kan vi sitta i uterummet och njuta av fågelkvitter och de vackra vyerna.


Såhär vackra blommor finns i våran trädgård.


 




Vårkänslor


Älskade uterum!