CHOOSE LANGUAGE

onsdag 15 december 2010

Fullt upp

Hej där..

Jag har verkligen längtat till att uppdatera bloggen men tiden har bara inte funnits eftersom jag gärna vill göra det vid datorn så jag kan lägga upp lite bilder men nu blev det ändå en uppdatering via mobilen. Våran dator krånglar av någon anledning vilket är super frustrerande, önskar att jag hade en ny liten dator som inte är trög och som inte krånglar.
Kanske får önska mig bidrag till en dator när jag fyller år i januari.

Den senaste månaden har jag gjort praktik på ett modeföretag där jag trivs jätte bra och nu har jag fått förlängd praktik tom sista februari vilket jag är så glad för men jag längtar så till en anställning och en riktig lön.

Under den här månaden har det blivit en hel del bak och julpyssel hemma. Vi har bakat lussekatter, gjort pepparkakshus och apelsiner med nejlikor, jag har köpt och slagit in 24 små klappar till Benjamin och ordnat blomsterdekorationer med hyacint och mossa. Allt detta har jag på bild som jag tyvärr inte kan visa här på bloggen just nu. Sedan har jag sytt en massa, hissgardin, julstrumpor, gardiner, tygstjärnor m.m.

Jag har kommit fram till att sömnad,pyssel och inredning är bland det roligaste jag vet och mode så klart.