CHOOSE LANGUAGE

lördag 13 november 2010

Köket




Tapeten, obs på endast en liten vägg inte i hela köket!

Från det vita vedumköket med inte så mycket förvaring och med endast tre stora lådor i hela köket till det här lite mer personliga köket i teak som är fullt av små och stora lådor och skåp som är byggt på plats och på så sätt är varje liten yta utnyttjad, detta är rena drömmen för mig som har en mängd olika vaser och diverse olika prydnader som behöver en bra förvaringsplats.

Kvällens Projekt..

Efter en dag av oro och glädje över den kommande veckan samt några timmars krattning slog jag mig ner i soffan för att få nya krafter. Plötsligt blev jag sugen på att göra om taklampan i vardagsrummet. Jag har haft den hängande här sedan vi flyttade in bara för att ha någon lampa i taket men jag har hela tinden kännt att den inte passar in. Efter lite pyssel vid symaskinen blev jag mycket nöjd över resultatet.

Såhär såg lampan ut tidigare då jag pyntade den med bollfrans, den passade mycket bättre i vårt förra hem.


Den "Nya" lampan.. Jag utnyttjade det lilla som fanns kvar av gardinstyget. Nu så passar lampan in hur bra som helst.

Det kommer en ny bild på vardagsrummet så fort jag hinner, här nedan ser ni hur det såg ut med den
 "gamla lampan".



VECKANS FYND!
Figuren till höger fyndade jag i veckan, dessa två är helt i min smak. Jag har som många andra har under min barndom drömt om att vara en prinsessa och om att bo i ett slott och om att få klä mig i fina balklänningar och om att få dansa vals på en bal. :)

Även Tekannan till vänster är ett av veckans fynd. Den är av lera och verkar vara handgjord i Japan. Såhär på hösten brukar i alla fall jag dricka en del te och då kan det vara trevligt med en eller några fina tekannor så att man bara kan fylla på sin kopp utan att behöva lämna soffan.



torsdag 11 november 2010

Update i bilder .. från Sole Höjd...

Vårt lilla arbetsrum som för tillfällen är ett förvaringsrum. :-)
Sovrummet men den underbara romantiska tapeten är som en dröm..


Våran nya favoritsysselsättning är att tända brasan på kvällen, jag och David bråkar om vem av oss som skall tända den.. Båda vill :-)


Benjamins nya säng är mycket omtyckt, han är mer än gärna på sitt rum och han sover i sin säng sedan vi flyttade hit :-)

Benjamins nya skolfoto i ramen till höger samt ett familjefoto.


Utsikten över mjörn och nere vid sjön ligger farmor och farfars hus.